Rólam

Nő, feleség, anya, beosztott és főnök. A saját konyhám főnöke.
Jelenleg az autóiparban dolgozom mérnökként, de dolgoztam a turizmusban és a közszférában is a korábbiakban.
Munkaidőn kívül igyekszem vezetni a kis háztartást, és különféle hobbijaimnak élek, például blogot írok, olvasok, képzem magam, kirándulok vagy kerékpározok.
A kedvenc receptjeim már nem a kockás füzetben gyűlnek, hanem itt, a világhálón. Néhány ráadásul egyenesen a nagymamám, anyukám saját "kockás füzetéből" vagy rokonok feljegyzéseiből mentődtek át a modern időkbe.
Az online jegyzetelést 2011-ben kezdtem, fő inspirálói a főzni tanuló barátnőim, illetve akkor vadonatúj lakóhelyünk volt. 2011 nyara óta élünk Kőszegen, az osztrák határtól egy kényelmes sétányira, közel a természethez. Ha errefelé tervezed pihenésedet, legyen az egy délután, pár nap, vagy hosszabb időszak, keress bátran, szívesen hozzájárulok a tartalmas szabadidő-eltöltéshez tippjeimmel, információimmal. Közel 20 éve járjuk a környéket, szeretünk kirándulni, erdőt járni, na és leginkább enni :)

A blogon található ételek közül a szénhidrát-függők tudnak leginkább kedvükre válogatni a következők okán. A fiaim igazi strandkaja-fogyasztók, én magam pedig Olaszország szerelmese vagyok. Tészta, pizza, tengeri herkentyű és gyakorlatilag bármilyen desszert jöhet :)

Egészen aktív vagyok facebookon és instán, a pinteresten pedig szuper konyhákhoz kapsz inspirációt. Idén tavasszal készült el a rég áhított szép konyhám, igazi kézműves együttműködés nyomán (értsd a munka nagyját sk végeztem, illetve egy szuper asztalossal), ha esetleg tippek, trükkök, ölteletk híján vagy, szívesen segítek a felmerülő kérdésekben, ha dobsz egy mailt.

Elérhetőségeim
Email:
liv4blog(kukac)gmail(pont)comPinterest:http://www.pinterest.com/konyhasziget1/

Kőszeg, Stájer-házak