Rólam

Harmincpluszos nő, feleség, anya, beosztott és főnök. A saját konyhám főnöke.
Munkaidőben jelenleg egy multicégnél dolgozom, minőségmenedzsmenttel foglalkozom, de voltam már programszervezőtől családgondozóig sok minden más is.
Munkaidőn kívül tanulok, illetve vezetem a háztartást. Majdnem úgy, ahogy nagyanyám idejében volt szokás, de már a gép mos, mosogat, a vendégek sem táviratoznak, hanem dobnak egy mailt, vagy megbeszéljük a találkozót a facebookon (ok, vasalni kell, de ha tudtok jó megoldást, megköszönöm :))
A kedvenc receptjeim sem a kockás füzetben gyűlnek, a konyhaasztal fiókjában, hanem itt vannak csokorba szedve a világhálón. Néhány ráadásul egyenesen a nagymamám, anyukám saját "kockás füzetéből".
Amiért megosztottam őket, az a két-három barátnőm kívánsága volt, mikor is engem, először saját háztartást vezető, (hozzájuk képest esetleg) tapasztaltabbat kérdezgettek konyhai fortélyokról, receptekről. Időközben mindegyikük ügyesen boldogul, saját családjuk, háztartásuk lett, nekem meg blogom a család és a háztartás mellé, bónuszba.
Az online jegyzetelést 2011-ben kezdtem, igazi inspirálója a barátnők mellett az új, nagy konyhám volt. Abban az évben költöztünk Kőszegre, ezzel egy újabb álmom is megvalósult.
Férjem és két fiam ízlése erőteljes befolyással bír a blogon található receptekre (tészta-és süteménykedvelők).
Én összesen 7 évig nem ettem húst, és bár a mai napig jobban szeretem a zöldséges, gyümölcsös ételeket, ma már egy jó steak is simán lecsúszik. 
Reményeim szerint több hagyományos, vasi, Kőszeg környéki népi ételt is be tudok mutatni, illetve időnként helyi termelők, szállásadók, gasztromókusok is helyet kapnak a blog oldalain.
Ha errefelé tervezed pihenésedet, legyen az egy délután, pár nap, vagy hosszabb időszak, keress bátran, szívesen hozzájárulok a tartalmas szabadidő-eltöltéshez tippjeimmel, információimmal. Közel 20 éve járjuk a környéket, szeretünk kirándulni, erdőt járni, itt pedig abból jó sok van :)

Elérhetőségeim
Email:
liv4blog(kukac)gmail(pont)comPinterest:http://www.pinterest.com/konyhasziget1/

Kőszeg, Stájer-házak