2012. április 7.

Sziget-játék


Épp most, húsvét előtt. Nem, nem lesz a konyhaszigetből Húsvét-sziget. Legalábbis remélem. Mondjuk, jó hely lehet, megnézném egyszer, de csak ha nem kell végül megenni az útitársamat J

És most a játék: 
Írd meg, melyik a kedvenc ételed a konyhaszigetről? 

Játszani kommentben itt, vagy a facebook-oldalon lehet. Ha esetleg már el is készítetted kedvencedet, és elküldöd a fotóját, felteszem a fb-oldalon egy mappába, és dupla eséllyel indulsz a sorsoláson.

Jelentkezési határidő: április 13. péntek, 13:00, sorsolás jövő péntek este, a nyertes nevét itt és amott is közzé teszem. 

S hogy mit lehet nyerni? A számmisztika jegyében három dolgot tartalmaz a kis csomag: valami finomságot a konyhaszigetről, egy Vas megyei gasztroajándékot, és egy meglepit. A csomagot szívesen postázom.

Ezzel a kis játékkal kívánok Nektek kellemes húsvéti ünnepeket, jó pihenést, finom falatokat a hosszú hétvégére. Fűtsetek be jól, pihenjetek és játsszatok sokat!




A képen karcolt technikával díszített hímes tojások láthatók, a képet itt találtam, még számos más tojásdíszítési mód is található az oldalon, nekem ez a legkedvesebb. 
A karcolásos technika alkalmazásának a közeli Gencsapátiban van nagy hagyománya. Gyönyörűek, ugye?


Végül jó kis pihentető-ábrándozós muzsika, eheti felfedezésem, egyben legújabb kedvencem: